Fremtidens ledelse

Hvad mon fremtiden bringer? Og hvad mon den betyder for ledelse, organsisationsudvikling og ikke mindst mulighederne for vækst og udvikling?

Vi ser allerede nu fremtidens arbejdsplads. Den er godt på vej, hjulpet af 6 vigtige trends, der i særdeleshed ændrer den måde, vi skal tænke virksomhed på, tænke og udøve ledelse på og ikke mindst påvirker bæredygtighed, fra at være en afdeling i virksomheden til bæredygtighed på personlig plan.

 

Det har betydning for virksomhedernes forretningsmodel. Det nedbryder silotænkning i virksomhederne, der kommer nye samarbejdsformer facilitetet af de unges indgang til teknogien i kombination med nye ledelsesformer. Med andre ord bliver der drejet på flere håndtag i ledelse og ledelsessystemerne samtidigt, og det stiller nye krav til fremtidens ledelsespraksis.

Gary Hamel efterlyste ledelsesinnovation i sin bog ”Fremtidens Ledelse”. Her påpegede han, at der ikke har været nogen nytænkning inden for ledelse siden det 20. århundrede. Med ledelsesinnovation forstår han alt, hvad der ændrer den måde, ledelse praktiseres på, eller ændrer de traditionelle organisatoriske former og fremmer organisatoriske mål. Når vi ser på konsekvenserne af de 6 trends, er morgendagens vindervirksomhed og leder, den, ham/hende, der allerede nu handler.

Det er tid til at komme på forkant med fremtidens bedste ledelsespraksis og fremtidssikre virksomheden.

Det bidrager jeg til.

Jeg har i arbejdet med Tænketanken fremtidens bedste ledelsespraksis netop haft fokus på fremtidens bedste ledelsespraksis. Det er sket gennem research, indsigt i hvad internationale tænketanke bringer i spil og dialog med 35 direktører og ledere i såvel det private som det offentlige erhvervsliv.

Det er blevet til netværket ”Fremtidens bedste Ledelsespraksis”, hvor vi både gennem viden, indsigter og værktøjer sætter fokus på ledelse. Det kan du se mere om her og melde dig til allerede nu. Det foregår i København og Jylland hos deltagerne.Fremtidens bedste ledelsespraksis Ledelse, resultater og sådan kommer du på forkant, 2012 november

Lederseminar:

Sæt fokus på fremtiden på et lederseminar: Fremtidens bedste ledelsespraksis

Rapport: Fremtidens arbejdsplads er her allerede – fremtidens bedste ledelsespraksis. Se mere her:

I rapport ”Fremtidens arbejdsplads er her allerede og fremtidens bedste ledelsespraksis” peget på de vigtige trends, vi står over for og disses betydning for virksomhederne. Der er ingen tvivl om, at konsekvenserne af disse udfordringer påvirker virksomhedernes forretningsmodel, og påvirker hele organisationen, ledelsessystemerne, arbejdsprocesserne og stiller nye krav til fremtidens ledelsespraksis.

Kontakt: Helle @cbaf.dk (Husk at fjerne mellemrum) eller kontakt mig på tlf. 40147360.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.