Balanceret lederskab

INTENSIV  LEDERUDDANNELSE , DER HJÆLPER DIG SUCCESFULDT I GENNEM KRISETID OG FORANDRINGER

Telefon

+45 40147360

E-mail

hallo@hellerosdahllund.com

Adresse

Amaliegade 28, 1256 Kbh K

Træd i karakter som fremtidens leder 

Transformer dynamikken i dit team og tjen 25% mere på bundlinjen

’Balanceret Lederskab’ er en intensiv, lederuddannelse, der accelerer din indlæring og resultater. Du bruger det lærte i praksis igennem uddannelsen med hjælp fra din sparringspartner.

Står du i krydsfeltet mellem forandringsledelse og daglig drift krydret med en god position kriseledelse? Så er du ikke alene.

Det er den virkelighed, du som leder skal agere i for øjeblikket og lang frem i tiden. Derfor er det helt afgørende, at du har dine medarbejdere og hele din organisation med dig, så du får de resultater, du skal have.

 

“ Én af dine vigtigste opgaver som leder er at tage beslutninger trods svære dilemmaer. Beslutninger der kan have store menneskelige og økonomiske konsekvenser, der påvirker engagement, motivation og samarbejdet, som igen påvirker produktiviteten og konkurrenceevnen.

I Ledergruppen deltager vi i uddannelsen Balanceret Lederskab. Det er spændende, lærerigt og har allerede fået mig til at reflektere. Sammenfiltrede krav og forventninger er et grundvilkår, men ved at udøve balanceret ledelse kan vi blive bedre til at tage beslutninger, der giver resultater..”

Michael Hemicke

Direktør, EL-CON

5 højaktuelle problematikker hos danske ledere

 1. Hvad betyder medarbejdernes bekymringer (måske angst) under forandringer som f.eks. covid-19 for samarbejdet, teamånden og effektiviteten?
 2. Hvilken betydning har dine egne bekymringer og erfaringer for dit lederskab?
 3. Hvilke udfordringer opstår, når medarbejdere kommer tilbage fra hvert deres mentale sted og med hver deres nye erfaringer efter covid-19? Nogle har nydt hjemmearbejde, mens andre har opfatter det som tvungent hjemmearbejde, de ikke har ønsket.
 4. Hvordan får du indarbejdet læringen fra den første tid med covid-19 til noget nyt og positivt, som kan styrke din ledelse og jeres strategi?
 5. Hvordan kan du styrke dit fundament og få dine medarbejdere med dig på jeres rejse mod nye resultater?

Det kalder på lederskab. Det kræver en god balancering af kriseledelse, forandringsledelse og daglig drift. Det kalder på commitment, engagement og balanceret lederskab.

Balanceret Lederskab er bygget op i 4 moduler:

 • Balanceret Lederskab
 • Den systemiske metode 
 • Den indre arbejdslivsbalance
 • Balanceret Ledelse

Se indhold og udbytte her

Balanceret Lederskab

Din ballast til succes i vores turbulente tider

Læs, lyt se video. Din læring er i fokus. Viden, eksempler, refleksion og værktøjer, du kan anvende med det samme.

E-learning - med fokus på dig

Online, pdf, lyd og video - din læringsstil i fokus

“Medarbejdernes indre arbejdslivsbalance skal have topledernes førsteprioritet sammen med udviklingen af en “killer-strategy”.  McKinsey

Balanceret Lederskab

Resultater -menneskeligt, økonomisk og samfund

Teori og værktøjer, der styrker din ledelse og teamarbejde.

Viden fra hjerneforskning, de psykologiske og sociale sammenhænge, der giver unik indsigt, der har betydning for jeres samarbejde, engagement og resultater.

Unik viden og værktøjer

Der styrker fremdrift og engagement

Du er ikke alene. Din personlige sparringspartner er der til at guide og sparre, så du får brugt det lærte og vendt reflektionerne. 

Personlig sparring

Få mere succes med det samme

Din eksamen er Multiple Choice efter hvert modul og din anvendelse af det lærte i praksis. 

Eksamen og multiple choice

Du får diplom efter endt uddannelsen

“Vi vægter uddannelse og motivation højt. Uddannelsen Balanceret lederksab er i høj grad brugbar for os i dagligdagen, både i virksomheden og privat.”

Jan Foged,

Direktør, Ken Storkøkken

De alvorlige fakta

Uengagerede medarbejdere koster dyrt:

 • 37% mere i sygefravær
 • 60% flere fejl – herunder tilbageløb
 • 18% lavere produktivitet
 • 16% mindre profitabilitet

Kilde: Queens School of Business

Det halter med engagement på jobbet:

 • Kun 21% af danskerne er engagerede på jobbet
 • 77% af lederne mener, at de er gode til at engagere deres medarbejdere
 • 88% af medarbejderne mener ikke, at deres leder skaber engagement.

Kilde: Gallup

 

Hjerneforskning sætter ledelse i nyt perspektiv

Kernen i lederuddannelsen er en kombination af viden inden for hjerneforskning, psyko-sociale dynamikker og ledelsesteorier.

Ved at kombinere de forskellige fagområder har vi skabt en lederuddannelse, der leverer løsninger på et af de største problemer, lederen står over for i dag.

Hjerneforskning er viden om, hvordan nervesystemet og hjernen arbejder. Ud fra det kan vi fastslå, hvilken form for ledelse der virker. Vi ved, hvad der sker i hjernen, og hvad det betyder for samarbejdet, muligheden for at skabe high performance eller at komme succesfuldt igennem forandringer og kriser.

Du får indsigt i og konkrete værktøjer til, hvordan du som leder tager beslutninger, der giver større mental sundhed på arbejdspladsen og dermed også sikrer bedre resultater.

Du får en personlig og faglig ballast, så du bliver skarp på dit eget fundament og dit eget ledelsesmæssige reaktionsmønstre.

Du får personlig sparring under hele forløbet

Under onlineuddannelsen ‘Balanceret Lederskab’ hjælper jeg dig med at navigere og lede igennem kriseledelse, daglig drift eller forandringsledelse.

De konkrete redskaber, den overordnede metode og den viden du får, kommer du til at bruge i din dagligdag igennem sparring, øvelser og refleksion.

Det betyder, at du allerede fra dag 1 kan følge dine resultater.

Kontakt mig for mere information og kom godt igang allerede i dag.

 

“Balanceret Ledelse har været en spændende rejse. Det har allerede medført flere konkrete ændringer i måden, jeg uddelegerer opgaver, går til den enkelte medarbejder samt en bedre balance mellem arbejde og privatliv..”
Halfdan Timm

partner, Obsidian Digital

3 grunde til at tage lederuddannelsen

1. Lær at navigere som leder, når der er krise i den daglige drift og under forandringer.

2. Ta’ næste skridt i din udvikling som leder hurtigt og effektivt. Du får konkrete værktøjer, øvelser og refleksion, du kan bruge direkte i din dagligdag.

3. Du opnår nye resultater ved at motivere engagere og skabe fremdrift via ny viden og nye redskaber.

Målgruppe

Direktør, afdelingsdirektør, ledere , der ønsker at skabe fremdrift og bæredygtige resultater på kort og lang sigt.

Pris: kr. 16.250, – ekskl. moms

“Lederuddannelsen ‘Balanceret Lederskab’ har været med til at ændre mit syn på ledelse.”

Kenneth Skov

Medejer, Au2rep

Certificering af HR-chefer

Er du HR-direktør, HR-chef eller arbejder du i HR og vil selv uddanne jeres ledere internt?

Bliv certificeret i ‘Balanceret Lederskab’ og få en helt ny værktøjskasse, der for alvor kan gøre en forskel i virksomheden.

Skal du med på det næste hold? Kontakt mig og hør om dine muligheder: hallo@hellerosdahllund.com

Ta’ lederuddannelsen som ledergruppe

 • Få et fælles sprog for, hvad balanceret ledelse er, og hvilke begreber der er essentielle for at styrke ledelse og skabe fremdrift
 • Få fælles værktøjer og metoder og skab fremdrift og succesfuld forandring med det samme
 • Øg motivationen og dermed jeres muligheder for topperformance.

Kontakt mig for tilbud på 45 40147360

Sådan får du energien tilbage i dit team

Kulturens verden har lidt under corona´en. Det er synd fordi, du netop fra kulturens verden kan finde metoder til at styrke fællesskabet og få energien tilbage i dit team. Flere analyser peger på ”metaltræthed” hos mange ledere og medarbejdere. Hvad kan du så gøre,...

Den uundværlige 40 sekunders grønne pause.

40 sekunder tænker du måske. Det kan jeg da ikke bruge til noget. Men der tager du fejl.  Vi skal lige have et kik ind i hjerneforskningen, hvor teorien om opmærksomhedsgendannelse (attention restoration theory) holder til. Her forsker man i, hvordan naturen påvirker...

3 tips til gode “Uformelle samtaler” for virtuelle medarbejdere

Uformelle samtaler er også nødvendigt for virtuelle medarbejdere - uafhængigt af om de arbejder fast på distance eller har fleksibel hjemmearbejdsplads   Hvordan sikre du en connection med dine virtuelle medarbejdere - uafhængigt af om de arbejder fast på...

Hæmmer din “indre” kamp din succes som leder?

Er du en af de mennesker, hvor 80 % af dine daglige tanker er negative?   Nej, vil du måske svare. Men en undersøgelse fra National Science Foundation, USA  viser, at hele 80% af dine daglige tanker er negative, og kun 20 % positive. Din personlige indre stemme...

Derfor svækker mainstream medierne demokratiet og forværre sundhedskrisen

Kan mainstream medierne administrere, den magt og rolle, de har i samfundet? Svaret er et rungende “nej”. Og konsekvenserne er til at føle på. Medierne spiller en væsentlig rolle hvis man vil bevare et åbent og demokratisk samfund.Medierne som dem, der gennem god,...

Er du klar til at åbne op, få flere tilbage på arbejde? Kend disse 3 udfordringer

Det var lettere at lukke Danmark ned end at lukke Danmark op. Det gælder også dig som leder. Nu skal dine medarbejdere tilbage til jobbet – måske ikke på samme tid – med hver sin bagage og erfaringer i rygsækken. Der er dog 3 udfordringer, du skal håndtere som leder, således at I både kommer godt igang og kan få fremdrift i jeres projekter og dagligdag.

Kriseledelse i corona-tider – læring om ledelse fra Italien

Hvorfor blev coronavirus en corona-krise? Hvad er vigtigst på Regeringsplan for at håndtere en ukendt krise? Hvad kan vi lære af Italiens håndtering af Corona-krisen? Det er nogle af de spørgsmål Professorerne Gary P Pisano og Raffaella Sadun, begge fra Harward...

Pas på dit forbrug af nyheder – mange og kontinuerlige nyheder om corona kan give depression og hjertekarsygdomme

Hjernen har en stor betydning for, hvordan du oplever krisen og kommer godt ud på den anden side. Her spiller dit forbrug af medier ind. Mange er slet ikke bevidst om, hvad det konstante forbrug af medier og nyhederne om corona også gør ved deres mentale sundhed.

4 råd til børnefamiliens balancegang mellem hjemmearbejde, hjemmeskoling og corona

her er gode råd til børnefamilien i en tid, hvor corona-virus giver hjemmearbejde, kræver at forældrene underviser børnene og man selv måske er usikker på hele situationen. Helle Rosdahl Lund giver 4 gode råd, og My – mor til 2, fortæller om hendes og hendes mands og børns nye dagligdag.

Lad os benytte Corona-virussen til at blive 100-meter mestre i hjemmearbejde og distanceledelse

Corona-virus er over os – og det er et for mange hjemmearbejde også. Men hvordan skal jeg som leder agerer i denne situation og lede mine medarbejder derhjemme ? I en tid hvor nogle måske slet ikke er klar til hjemmearbejde og er lidt nervøse. Helle Rosdahl Lund giver dig her nogle konkrete greb, du kan benytte, således at I kan komme på forkant med denne krisesituation.

Styrk dit lederskab allerede i dag

 

Bliv inspireret - få: Udfordringer ingen leder må overse. pdf

Så er den på vej - udfordringer, ingen leder må overse