Skab fremdrift

Fremdriftsprincippet – skab mere motivation, større overskud og fremdrift

“Medarbejdernes indre arbejdsbalance skal have topledelsens 1 prioritet sammen med udviklingen af en “Killerstrategy” McKinsey Quarterly, 2012″

Med andre ord:

  • Forstår du betydningen af “det der sker mellem linjerne hos dine medarbejder” for din mulighed for at skabe high performance, samarbejde og resultatopfyldelse?
  • Ved du, at du kan miste en ordre og momentum i markedet, hvis du ikke kan lede “den indre arbejdslivsbalance” hos dine medarbejdere?
  • Vil du vide, hvilke nøglehåndtag og ledelsesværktøjer du skal benytte for at lede den indre arbejdslivsbalance og organisationens “følelser”, så du kan skabe fremdrift – såvel i dagligdagen som i store forandringsprojekter?

Har du råd til at miste 25 % på bundlinjen?

Forskning viser, at det kan koster dig 25 % på bundlinjen, hvis man ikke kan lede organisationens følelser og den” indre balance” hos medarbejderne. Børge Obel, professor, AU

 “Fremdriftsprincippet” er indsigtsfuld og situationsbestemt ledelse af den indre arbejdslivsbalance. Dette er et udtryk for, hvordan den enkelte person følelsesmæssigt fortolker og handler efter en arbejdsrelateret oplevelse, budskab eller manglende budskab.

Det er en af de helt store ledelsesudfordringer. Det er en ofte overset motivation faktor.

Vi kommer bag om forskningen, du får konkrete eksempler på virksomheder, der mistede momentum- og ikke længere er her idag, og vi stiller skarpt på hvad du og dit ledelsesteam kan gøre, for at sikre bedre fremdrift i dit team, arbejdsglæde og overskud. Med andre ord, fremdrift i det daglige og i forandringer.

 

Dato og tid:

Det sker den 29. November, 2016 fra 09.30 til 13.00 i Fredericia. Skriv til mig, hvis du vil med på helle @worklife-balance.dk  (HUSK at fjerne mellemrum)

Foredrag og workshop

Bestil et lederforedrag/workshop så I kan skabe mere fremdrift til daglig og i større forandringer. Ring og hør mere – eller send mig en sms, og jeg kontakter dig. Helle telefon 40147360

 

Det siger andre om Helle:
Birthe Brøndum, Novo Nordisk A/S “synes du er fantastisk innovativ og det er et innovativt initiativ – det er min motivation for at være med”
Karina With, Indkøbschef, EUC
Ledelse i fremtiden er en spændende udfordring i to plan. For det første er vores samfund midt i et paradigmeskifte, hvor vi som samfund har nogle vigtige udfordringer. Vi skal italesætte forandringerne, idet det er en af mulighederne for, at vi ikke som samfund bliver hægtet af i forhold til de lande, der pt. overhæler os og som på sigt udfordrer vores velfærdssamfund. For det andet er det på et personligt plan en læringsproces hvor erfaringer altid vil være med til at udvikle ledelses-kompetencer

Lars Moesgaard, Udviklingschef, CA
“Min deltagelse tager udgangspunkt i nysgerrighed, læring og en forventning om, at jeg har noget at byde ind med. Den ”rigtige” balance mellem de fokusområder, vi har her i livet, er individuel. Hvad der skal til for at skabe balance, vil ændre sig igennem hele livet. Som chef er jeg af og til i situationer, hvor jeg er med til at forrykke balancepunktet. Min antagelse er, at det sværeste kan være at accepterer det, der ”mistes”, når balancepunktet ændres. Dette gælder uanset, hvor det nye balancepunkt findes. Som rådgiver ser jeg, hvor store omkostninger ubalance kan medfører for den enkelt og dets omgivelser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s