I medierne

Helle er en ofte benyttet ekspert og debattør

VIDEN OM HJERNEN FLYTTER IND I LEDELSESRUMMET

Din viden om hjernen og hvordan vi agerer sammen som mennesker, har afgørende betydning for dine resultater. Der sker så meget mellem dig og dine medarbejder, som sker uden for din normale bevidsthed. Men du kan lære at lede anderledes. Jeg har skrevet artiklen ” Viden om hjernen flytter ind i ledelsesrummet” på baggrund af mine erfaringer med mit kursus i balanceret lederskab og ledelse.

TV

Jeg har deltaget som ekspert og debattør i mange forskellige programmer med fokus på balanceret ledelse, balance mellem arbejde og familieliv, diversitet, effektivitet og samfund.

Du kan se nogle af debatterne her

Radio

Magasinet Penge, gæst helle rosdahl lundJeg deltager i Radioavisen og længere udsendelser, hvor vi har fået mulighed for at diskutere og uddybe ledelse og balance mellem arbejde og familieliv og fremtidens ledelse.

Fordyb dig i podcast eller se hør radioindslag med Helle her

Aviser, magasiner,

væk med hverdagsræs og få balance mellem arbejde og familielivJeg giver ofte tips, gode råd og viden til mange forskellige medier. jeg har lavet en lille liste til dig, der vil vide mere.

Tjek det ud her

7 højaktuelle udfordringer ingen leder må overse:

Hent de 7 trends, som fundamentalt vil udfordre ledere og organisationer nu og i de kommende år. Du modtager fremover et nyhedsbrev om balanceret ledelse og info om vores lederuddannelse.