Radio og podcast

Ledelse og Balance

Jeg taler her om tendenser i samfundet, generationsledelse, balance mellem arbejde og familieliv og ikke mindst ledelse af balancen.

Skal fremmede passe dit barn?

P4, Morgen satte fokus på kommuners forslag med at få fremmede til at passe de syge børn. 

Det er en meget dårlig ide, og ikke i børnenes interesse. Børn har brug for tryghed. Og så er der lige den med børneattest.

P4 Morgen den 15, maj 2019

Flere pendler arbejder i toget. 

Flere pendler arbejder i toget. Helle Rosdahl Lund fortæller om, hvordan arbejdsgiveren kan få mere produktivitet og hvad medarbejderen skal være opmærksom på for selv både at være effektiv og ikke at gå ned med stress.

TV-avisen og Radioavisen. 26.februar, 2015.

Work life balance 2.o

 

Vi sætter fokus på min bog Work Life Balance 2.o og i sær de tendenser, der er vigtige for ledere at kende til og håndtere for at få den succes de gerne vil have.

Hanne kalder bogen “Meget tankevækkende”  

 

P1 formiddag – Familieliv og Arbejdsliv

Helle Rosdahl Lund gæster P1 Formiddag med radiovært Thomas K. Poulsen. Emnet er familie og arbejdsliv. Danske kvinder får for få børn.  Vi kommer ind på, hvilke udfordringer og løsninger der er for at få en bedre balance mellem arbejdsliv og familieliv. Vi taler om arbejdspladsens rolle, samfundet og hvad den enkelte børnefamilie kan gøre.

Podcast – her er nogle eksempler på podcast og emner, jeg har i fokus. 

Generationsledelse

Generationsledelse er i særdeleshed meget vigtigt at kunne.  Det er det fordi, at vi nu er 5 generationer på arbejdsmarkedet. 5 Generationer med hver sine præferencer, erfaringer og kompetencer. 

Som leder står du overfor en vigtig ledelsesopgave, således at du kan få både den bedste synergi ud af mødet generationerne imellem og forebygge konflikter.

Jeg blev invitereret ind til Teknologisk Instituts podcast for at fortæller om, hvordan vi både er forskellige generationerne imellem og også har lighedspunkter. Denne viden og bevidsthed er vigtig for at kan styrke teamsamarbejde, så det kan mærkes på bundlinjen.

Du kan høre det her. Rigtig god fornøjelse.

PS du kan også booke mig for et foredrag om Moderne Generationsledelse.

Find balancen i dit familie- og arbejdsliv

 

Krifa havde sammen med YouGov gennemført en analyse om ”Balancen mellem familie- og arbejdsliv”.  Den viste, at mange oplevede problemer med balancen emmel arbejde og familieliv. Hele 7 ud af 10  peger på, at de inden for det seneste år har oplevet problemer med balancen mellem familie- og arbejdsliv. 

Jeg er inde og give mine kommentarer på denne tendens som ledelsesekspert. Jeg giver også gode råd. 

Du møder også Daisy Løvendal, der er parterapeut og personlig rådgiver. God fornøjelse med lytningen.

 

God arbejdslyst – fokus på balancen

Krifa havde lavet et indeks de kalder “God Arbejdslyst Indeks”. Balance mellem arbejde og familie-privatliv er et af de områder, der har størst betydning for ens arbejdslyst i 2016.

Jeg var så heldig at jeg her har mulighed for at uddybe emnet, samtidig med at du bliver præsenteret for ideer og værktøjer til at få en bedre balance imellem arbejde og fritid.