Gratis E-Bog til dig

 

 

Tilbage på sporet efter coronakrisen:

Den mentale sundhed er udfordret, sindet er udfordret.

Hvordan styrer du som leder dit team godt igennem den næste tid?

 

Medarbejdernes mentale sundhed har været udfordret under covid-krisen. Det påvirker sindet og det påvirker samarbejde og effektivitet. Covid-krisen efterlader – bevidst eller ubevidst – sindet i krise. 

Bliv klog på hvilke psykologiske konsekvenser covid-19 krisen har for dit lederskab – og se, hvordan du leder dine medarbejder godt gennem de nye farvande og styrker såvel den mentale sundhed som jeres samarbejde og resultater.

 

Download E-bogen: Når sindet bliver udfordret – konsekvenser for dig som leder:

1.) Hvilke psykologiske konsekvenser er der af covid-19- situationen, du skal være opmærksom på?

2.) Hvad har dine medarbejdere brug for nu?

3.) Hvordan kan du som leder gøre for at styrke dine medarbejders optimisme, arbejdsglæde og mentale sundhed til gavn for såvel den enkelte som jeres resultater?

Om Helle

Helle Rosdahl Lund er en prisbelønnet pioner og forfatter inden for work life balance og balanceret lederskab. Hun har med afsæt i sin innovative, helhedsorienteret tilgang til lederen som menneske skabt en uddannelse, der styrker lederens mindset, bevidsthed og livsbalance, og dermed dennes resultater.

Helle har i de sidste mange år passioneret studeret fundamentet for balanceret lederskab herunder hjerneforskning (neuropsykologi), psykosociale forhold og den sidste nye viden og forskning indenforområdet. Alt det der påvirker os som mennesker både personligt og relationelt og som derfor er essentiel for et godt, succesfuldt lederskab.

 

Du kan se mere om Helle her

balanceret lederskab
https://hellerosdahllund.com/lederuddannelse-balanceret-lederskab-balanceret-ledelse/

Lederudvikling

Uddannelsen Balanceret Lederskab styrker din ballast og dit fundament som leder. Balanceret Lederskab giver dig en vigtig lederredskabskasse til at navigere igennem post-covid udfordringerne, igennem forandringer og igennem tider med komplekse beslutninger.

Balanceret lederskab sætter fokus på dig som leder og som menneske. Uddannelsen giver dig viden og redskaber til at lære dig selv at kende på en dybere måde, hvor du lærer samspillet mellem hjernen og de psykosociale forhold.

 

Læs mere om uddannelsen her