Balanceret Lederskab

Hvad er lederuddannelse?

Lederuddannelse er en uddannelse til dig som er leder, eller gerne vil være leder. En lederuddannelse kan have fokus på de personlige kompetencer og de faglige kompetencer.

 Hos os har vi fokus på såvel de personlige kompetencer som de faglige lederkompetencer. Det er nemlig vigtigt, at du som leder kontinuerligt arbejder med dit personlige fundament som menneske og din personlige balance. Det er her hele grundlaget for lederskab dannes. Det er her, at dine medarbejdere, kollegaer og samarbejdspartnere vurderer om de vil følge med på din vej.

 De faglige lederkompetencer giver dig indsigt og værktøjer til at lede andre. Hos os har vi fokus på balanceret ledelse og indsigt og værktøjer til at lede andre mennesker. Vi tager udgangspunkt i psykologiske, sociale dynamikker kombineret med neuroledelse, fordi at den viden og de værktøjer vil flytte dig som menneske og leder. Neuroledelse hjælper dig med at forstå hjernens beslutningsprocesser, følelser og reaktioner og dermed får du også en bedre forståelse og unikke redskaber til at forstå dig selv og dine medarbejder.

Hvilken lederuddannelse skal jeg vælge?

Hvilken lederuddannelse der passer bedst til dig, afhænger af din situation. Lederuddannelse med fokus på personlig udvikling er altid relevant. Udvikling af ens eget lederskab og ledelse er en on-going rejse.

Helle bringer en god energi ind i lokalet, kommer med ny tænkning, og inspiration, baseret på sin faglighed, der både er solidt baseret i forskning og praktisk erfaring. Hun får inddraget alle og udfordre deltagerne.

Alle der arbejder med forandring vil få god og overraskende viden i, hvad der skal til for at skabe fremdrift og hvad der hæmmer fremdrift. Samt konkrete håndtag til at tage med sig i sit eget arbejde.

Hennrik Lind

Direktør HH Gruppen