Balance mellem arbejde og privatliv er for vigtig en sag til, at du kan overlade denne udfordring til din arbejdsgiver. Det er et af hovedbudskaberne i denne anderledes og interessante pep-talk fra Nigel Marsh.

Nigel Marsh har igennem sin karriere arbejdet i mange virksomheder, som Virgin, McDonald’s, Pepsi, British Airways, Philip Morris, Proctor & Gamble og Mars. Han har succesfuld stået for to af de største turnarounds i reklamebranchen i Australien.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jdpIKXLLYYM]

I denne video kommer han med interessante budskab på en provokativt og tankevækkende måde til nogle af de ting, vi går fortæller hinanden og ikke mindst os selv om work life balance. Emner som resultater, produktivitet, valg, og fravalg er godt illustreret med eksempler.

Nigel har selv taget et sabat år for at se, hvad work life balance også kan være. Som han siger – der var meget ”Life” men ikke work – og hvor var jeg så henne?

I bund og grund handler de tom, om man “tør” gribe fat i en bæredygtig dialog og selv tage de valg, der skal til for at få balance – på en måde, hvor man ikke går i yderpunkterne.

Lad dig inspirere og få input til dit liv her.

Work-life balance, says Nigel Marsh, is too important to be left in the hands of your employer. At TEDxSydney, Marsh lays out an ideal day balanced between family time, personal time and productivity — and offers some stirring encouragement to make it happen.

E-bog, til dig, der vil vide, der vil skabe psykologisk tryghed så dit hold performer og samarbejder

 

 Kend de vigtigste psykologiske udfordringer

Få viden om hvad medarbejderne har brug for nu

Og hvordan du gennem ledelse kan styrke din egen og medarbejdernes arbejdsglæde, mentale sundhed og resultater.

 

 

 

Du har nu skrevet dig på - HUSK at bekræfte at du ikke vil gå glip viden i din velkomstmail.