”Det er aldrig for sent at blive den, du kunne have været blevet” George Eliot

 

Citatet handler om at stoppe op og turde se på sig selv, herunder vurdere ens styrke og svagheder. Men det er langt fra nok. Det handler om at komme et skridt dybere – blive klog på din selvindsigten som menneske og leder: Hvem er jeg? Hvem vil jeg være? Hvorfor handler jeg som jeg gør? Hvordan påvirker min adfærd andre?  Hvad vil jeg med mit lederskab? Spørgsmål som kræver fordybelse!

George Eliot (alias Mary Ann Evans engelsk romanforfatter ) var netop kendt for hendes evne til at bruge psykologien i beskrivelsen af hendes personkarakterer og deres tankesæt. Ved at bruge denne indgangsvinkel kommer vi som læsere tættere på personerne, og kan forstå, hvorfor de reagerede, som de gør. På sammen måde kan vi som ledere bruge psykologien, til at forstå os selv bedre. Psykologien og de sociale sammenhænge der udspiller sig i os og uden for os, har netop betydning for, hvordan du oplever sit fundament og reagere som menneske og leder.

Fordybelse i os selv som ledere er hjernearbejde. Hjernen har en afgørende rolle for din egen og andres fundament og samspil.

Hjerneforskning kombineret med viden om psykologi og sociale dynamikker kan gøre en væsentlig forskel mellem succes og fiasko. Det kan være forskellen på om, du bliver den, du gerne vil være og kan udøve det lederskab, så andre rent faktisk respektere dig og har lyst til at arbejde sammen med dig.

  • Facebook
  • Twitter
  • http://dk.linkedin.com/in/hellerosdahllund

 

Derfor er viden om  hjernen i samspil med psykologi og sociologi essentiel 

 

Forestil dig, at du kender til nogle af de vigtigste og essentielle drivkræfter i hjernen, og du kan anvende din viden til at forbedre engagement, performance, samarbejde, jobtilfredshed og mere i dit team og din organisation.

Og ikke nok med det. Det giver dig også en ballast til at blive den, du gerne vil være.

Du får en ide om, hvad du kan, når du kender til og forstår hjernens spilleregler i samspil med de psykologiske og sociale dynamikker. Kendskab til hjernen eller Neurolederskab er viden om, hvordan vi kan blive bedre til at lede os selv og andre ved at forstå mere om, hvad hjernen fortæller os om det at være et menneske.

Når neurolederskab spiller sammen med viden om psykologi og de sociale dynamikker (måden vi er sammen på) har du en helt unik base for at styrke din selvindsigt og fundament til gavn for dig personligt og for dit professionelle virke.

 

Lederuddannelsen Balanceret Lederskab 

 

Denne unikke base får du i vores on-line uddannelse: Balanceret Lederskab.

Lederuddannelsen “Balanceret Lederskab” er langt fra den traditionelle management tænkning. Du er i fokus.  Det er en lederuddannelse, som tager sit afsæt i hjerneforskning kombineret med socialpsykologiske indsigter og konkret ledelsesforskning, der gør dig i stand til at styrke dit fundament og dermed dit lederskab og dine resultater.

Balanceret Lederskab er skræddersyet til udfordringerne i det 21- århundrede.

 

Individuelle forløb

 

Du er i centrum. Starttidpunktet tilrettelægges i samarbejde med dig. Du får 4 timers personlig sparring, så du får værktøjer og viden i spil fra dag 1.  Desuden får du din helt unikke Balanceprofil.

Bliv klar til 2022 her

Andre læser også: Frygt og bekymringer er reelle udfordringer for ledere her

E-bog, til dig, der vil vide, der vil skabe psykologisk tryghed så dit hold performer og samarbejder

 

 Kend de vigtigste psykologiske udfordringer

Få viden om hvad medarbejderne har brug for nu

Og hvordan du gennem ledelse kan styrke din egen og medarbejdernes arbejdsglæde, mentale sundhed og resultater.

 

 

 

Du har nu skrevet dig på - HUSK at bekræfte at du ikke vil gå glip viden i din velkomstmail.