Hvad der virkelig betyder noget I vores liv bliver måske først klart, når vi står over for døden. Hør” Steve Jobs: How to live before you die”  Se og hør dette indlæg Steve Jobs gav på Standford fortæller han om 3 vigtige valg i hans liv, som har præget ham.

“Remembering that I’ll be dead soon is the most important tool I’ve ever encountered to help me make the big choices in life. Because almost everything – all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure – these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important.

Lad dig inspirere  – God fornøjelse. Klik her

E-bog, til dig, der vil vide, der vil skabe psykologisk tryghed så dit hold performer og samarbejder

 

 Kend de vigtigste psykologiske udfordringer

Få viden om hvad medarbejderne har brug for nu

Og hvordan du gennem ledelse kan styrke din egen og medarbejdernes arbejdsglæde, mentale sundhed og resultater.

 

 

 

Du har nu skrevet dig på - HUSK at bekræfte at du ikke vil gå glip viden i din velkomstmail.